Thymoquin_Fly
Nadar_Fly

בליני תרד

מאת: רותם ברנר
זמן קריאה: < 1 דקה
הבליני הוא הבן דוד המלוח של הפנקייק - הוא שמנמן יותר ואוורירי ונהדר כמנת פתיחה לאירוח בשבועות או כארוחת ערב באמצע השבוע לקטנים ולגדולים

(צילום: רותם ברנר)

himalayaKrem_IN

המצרכים

1 כוס עלי תרד טרי

1 כוס יוגורט ביו / עיזים

ב/1 יצה

3/4 כף שמן זית

כוס קמח שיפון / כוסמין / קמח מלא

1 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

לטיגון – כף שמן זית / כפית שמן קוקוס

הוראות הכנה

1.מכניסים למעבד מזון תרד, יוגורט, ביצה ושמן זית ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.

2.בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה, סודה לשתייה ומלח.

3.מוסיפים את החומרים הרטובים ליבשים ומערבבים היטב עד לאיחוד חומרים.

4.מחממים מחבת טפלון עם שמן קוקוס/שמן זית יוצקים חצי כף מהתערובת מטגנים כחצי דקה -דקה על אש בנונית נמוכה עד שהקצוות של הבליני מלמטה מתחילים להשחים, הופכים ומטגנים עוד מספר שניות על הצד השני.

מגישים לצד סלט ירקות.
(צילום: רותם ברנר)

רותם ברנר, מאמנת תזונה ואורח חיים בריא

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו