RON_FLYL

Powered by WP Bannerize

RONY_FLYR

Powered by WP Bannerize

ביסקוטי טעים ופריך

מאת: שפית עינת מזור
ביסקוטי חלומי, בלי רגשות אשם. משמח ובריא - הכל באותו ביס!
אפייה בריאה

צילום: עינת מזור

המרכיבים:

140 גרם קמח כוסמין או קמח ללא גלוטן

60 גרם סוכר קוקוס או 3 כפות סילאן לא ממותק

3 גרם סודה לשתייה

2 גרם מלח

80 גרם ביצים או רבע כוס + 1 כף רסק תפוחים

3גרם תמצית וניל

זסט מלימון

50 גרם אגוזי לוז עם קליפה,שלמים

50 גרם שקדים עם קליפה

25 גרם פיסטוקים שלמים

אופן ההכנה:

1.      במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את היבשים (כולל זסט) במהירות איטית עד לקבלת תערובת הומוגנית.

2.      מוסיפים את הביצים/ או תפוחי עץ, השקדים, הפיסטוק ואגוזי לוז ומערבבים דקה נוספת במהירות איטית, עד שמתקבל בצק אחיד. מגלגלים לגליל.מקררים כחצי שעה. אופים 180 מעלות למשך 30-35 דקות. מקררים לחלוטין ופורסים בסכין משוננת לעובי 3-4 ס"מ.מחזירים לתנור לייבוש ל15 דק נוספות.

שפית עינת מזור תרצה ותדגים בכנס אוכלים בריא 9:

כיצד ניתן לאפות בריא במציאות מתועשת? מה רכיבי המפתח להכנת מזונות הקרובים לטבע ורחוקים מעולם מכאני ומתועש? השפית עינת מזור תעניק סודות וטיפים לקולינריה בריאה ונקייה ותדגים כיצד מכינים מאפים בריאים ומזינים מקשת רחבה של רכיבים איכותיים ומוקפדים – ללא גלוטן, ללא סוכר לבן, וללא חומרים משמרים. נלמד כיצד מכינים מגוון של עוגיות עתירות אנרגיה, ללא גלוטן וללא סוכר. קרפים עדשים במלית שוקולד ללא שוקולד, בראוניס שוקולד מפתים, עתירי חלבון ללא קמח עם חומרי גלם מפתיעים ועוד

השאירו תגובה: