OIG_FLY_R

Powered by WP Bannerize

ecosapp_CU_R

Powered by WP Bannerize

בטא-קרוטן (Beta carotene)

בטא-קרוטן (Beta carotene)
חומר הצבע הטבעי (קרוטנואיד) המעניק לפירות ולירקות (כמו גזר) את צבעם הכתום העמוק. בגוף הופך הבטא-קרוטן לוויטמין A. אכילת מזונות עשירים בבטא-קרוטן מסייעת למניעת סרטן, להקטנת הסיכון למחלות לב, להגברת התפקוד של מערכת החיסון, להפחתת הסיכון של התפתחות ירוד (קטרקט) ולתפקוד שכלי משופר. דוגמאות: דלעת, דלורית, גזר, בטטה ופלפלים אדומים.

השאירו תגובה: