FOR_FLYL_

Powered by WP Bannerize

GALANT_FLYR

Powered by WP Bannerize

בורגר RAW טבעוני - מאגוזים, סלק ופטריות

מאת: דפנה אמון - ויגנבריא
מתכון להמבורגר טעים וטבעוני

מה צריך ל-10 קציצות בינוניות?
200 גרם אגוזי מלך
1 תמר מגהול מגולען
300 גרם פטריות
1 סלק טרי בינוני מקולף ומגורד
4 גבעולי בצל ירוק
1 כוס עלי בייבי-תרד או תרד טורקי
1 שן שום כתושה (רשות)
כפית פפריקה (רשות)
מלח (רשות, לפי הטעם) 

אופן ההכנה:
במעבד מזון מניחים את האגוזים והתמר וטוחנים עד קבלת מרקם פירורי. מעבירים לקערה ומניחים בצד.
במעבד מזון מניחים כעת את הפטריות, הבצל והתרד וטוחנים עד מרקם קצוץ.

מוסיפים את האגוזים הסלק והשום ומפעילים עד קבלת תערובת שניתן ליצור ממנה קציצות שלא מתפוררות.
צרים קציצות בקוטר של כ-8 ס"מ. 

 

 

חימום במייבש מזון – מסדרים אותן אחת על יד השניה על גבי מגש מייבש המזון למשך כ-4 שעות על טמפ' 45 מעלות (שעתיים מכל צד).
או בתנור רגיל – על חום נמוך של 60 מעלות עם דלת מעט פתוחה באמצעות מגבת למשך שעתיים-שלוש. 

להגשה 
אני הנחתי אותם על פרוסת אננס טרי, סלק, עגבניה, אבוקדו ובצל סגול.

 

לצפייה במתכון ביוטיוב 

השאירו תגובה: