himalayaKrem_Fly
bari14_Fly

אטריות מוקפצות עם טופו ברוטב צ'ילי לימון

מאת: זהר לוסטיגר בשן
זמן קריאה: < 1 דקה
Sunrider_Article

הרוטב המאוד-מאוד לימוני הוא הקטע של המנה הזאת. אם אתם לא אוהבים לימון, תעברו למתכון אחר. האטריות לא יקחו את זה באופן אישי.

מצרכים:

300 גרם אטריות
300 גרם טופו חתוך לקוביות
2 כפיות
תערובת "חמשת התבלינים"
1 כף שמן זית
1 בצל חתוך גס
3 שיני שום, פרוסות
2 כפות ג'ינג'ר קצוץ
2 כוסות (כ-200 גרם) תפרחות כרובית
2 כוסות (כ-150 גרם) תפרחות ברוקולי
3 כוסות (כ-300 גרם) שעועית ירוקה חתוכה
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
2 כוסות (כ-150 גרם) אפונה סינית טרייה (לא הכרחי, אם זו לא העונה)

לרוטב:

2-1 כוסות רוטב צ'ילי מתוק, לפי הטעם
גרידת לימון מ-4 לימונים 1
כוס מיץ לימון סחוט

מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים את הנוזלים ושומרים בצד.  מערבבים את הטופו עם תערובת התבלינים.  מחממים את הווק, מוסיפים את השמן ומקפיצים את הבצל, השום והג'ינג'ר כדקה. מוסיפים את הטופו ומקפיצים דקה נוספת.  מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים אותו לווק עם כל הירקות ומעט מים. מקפיצים 4 דקות.  מוסיפים לווק את האטריות ומקפיצים יחד עוד דקה או עד שהאטריות מתחממות. מגישים מיד

תגיות:
רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו