אגס בחלב קוקוס וקינמון
מאת: המתכון באדיבות חלי ממן – מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
מחפשים קינוח טעים ומזין לארוחת ט"ו בשבט?
הנה קינוח המבוסס על האגס הבריא.
הגישו אותו חם ותקבלו מנה מושלמת לעונה קרירה זו.
לקינוחים נוספים מבוססי פירות:
מתכון לאגס בחלב קוקוס וקינמון
מצרכים:
4 אגסים בינוניים
1/2 כוס חלב קוקוס
1/2 כוס מים
כפית סילאן
כפית תמצית וניל טבעית
מקל קינמון
הוראות הכנה:
קולפים את האגסים, חוצים אותם ומוציאים את הליבה.
שמים את כל שאר הרכיבים בסיר רחב (סוטאז').
מדליקים את הגז ומבשלים את הרוטב עד לסף רתיחה, אבל לא לרתיחה ממש.
מוסיפים את האגסים לסיר ומבשלים כ-10 דקות, עד להתרככות האגסים (אך שימו לב שהם לא מתפרקים).
מגישים בקעריות עם כף מהרוטב החם.