PassoverFocus_Fly
supherb_Fly

לחם 100% כוסמת - ללא גלוטן

מאת: אורלי גרובר
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון ללחם שעשוי ממש רק רק מכוסמת ועדיין מרגיש ונראה וטעים כמו לחם. יש לו טעם טיפה מיוחד, אבל המרקם שלו קפיצי כזה בדיוק כמו לחם רוסי כבד וטוב כזה. אם תרצו אפשר להוסיף לו תוספות, כמו פירות יבשים או גרעיני חמניות ודלעת

100% כוסמת ובקלי קלות (אורלי גרובר)

Laisha_In

תהליך ההכנה מראש ארוך קצת, אבל כל שלב ממש ממש פשוט. גיליתי שגם קשה מאוד לפקשש, וגם אם לא עקבתי בדיוק אחרי הזמנים, בכל זאת הוא יצא מופלא!

אין בו טיפת שמרים, או אבקת אפיה בכלל!

המרכיבים

 

אופן ההכנה

משרים את הכוסמת במים למשך שעתיים עד לילה שלם.

שוטפים היטב ומסננים.

מוסיפים כוס מים ושמים במג'ימיקס. מפעילים עד למרקם של שמנת.

שמים את התערובת בכלי זכוכית ונותנים לה לנוח במשך כמה שעות.

מחממים תנור לחום של 175 מעלות.

אל תוך תערובת הכוסמת מערבבים מלח, ואם רוצים אז גם פירות יבשים, או גרעינים.

משמנים תבנית זכוכית במעט שמן קוקוס ומוזגים לתוכה את התערובת.

אופים למשך 45-50 דקות.

מניחים ללחם להתקרר. וטטאטאדם! מוכן!

 

אורלי גרובר

דרגו את המתכון
recipe image
Recipe Name
לחם 100% כוסמת ללא גלוטן
Author Name
Published On
Cook Time
Average Rating
3.51star1star1star1stargray Based on 22 Review(s)
רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו