Powered by WP Bannerize

Powered by WP Bannerize

רוטב עדשים ועלי סלרי

מאת: רומי חוכמה, אירדיולוגית ונטרופטית

רוטב עדשים ועלי סלרי

החומרים:
– פלפל אדום קצוץ בבלנדר.
– 1 חפיסת עדשים מונבטים כתושים בבלנדר.
– 2 בצלים גדולים קצוצים במערבל.
– 1 ראש עלי סלרי קצוץ במערבל .
– 1 לימון סחוט.
– 4 כפות שמן זית.
– 1 כפית אריסה / פלפל אדום גרוס.
– 1 כף אבקת מרק אורגני.
– 3 יחידות בצל ירוק קצוץ.
– מלח לפי הטעם.

 

ההכנה:
– במחבת שמים כף שמן מחומם על אש גבוהה ומוסיפים את הבצלים והפלפל
– מטגנים בערבוב במשך 3 דק'
– מוסיפים כ1/2 כוס מים , אבקת המרק ואת העדשים.
– מטגנים כ 10 דקות עד שהכול נהיה רך ומוכן לאכילה.
– מוסיפים את עלי הסלק הקצוצים והבצל הירוק .(עם התבשיל סמיך מיד להוסיף עוד קצת מים).
– מערבבים ומוסיפים את הסחוג , מלח , 3 כפות של שמן זית ולימון
– סוגרים את האש והאוכל מוכן

 

לאתר של רומי חוכמה

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

השאירו תגובה: