Powered by WP Bannerize

Powered by WP Bannerize

קציצת פטריות

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן

קציץ פטריות

 

1.5 כוסות שקדים מושרים לילה שלם ושטופים במי ברז
1.5 כוסות אגוזי פקאן מושרים לילה, שטופים במי ברז ומיובשים במייבש מזון ל-12 שעות (או עד שיקבלו טעם של שקד קלוי)
1 כוס פטריות שיטאקי טריה קצוצה (אם הפטריה מיובשת – להשרות במיים לשעתיים)
1 כף שמן זית
עלי מרווה מיובשים
פטרוזילה מיובשת
רוזמרין מיובש
טימין מיובש
מלח
1/2 – 1/3 כוס מים
4 גבעולי סלרי קצוצים
1/2 כוס בצל קצוץ
3 כפות זרעי פשתן מושרים ל – 15 דקות ב 6 כפות מים

 

לאחד את כל המרכיבים מלבד סלרי, בצל וזרעי פשתן במעבד מזון ולטחון עד לקבלת מרקם חלק. להעביר את העיסה לקערה גדולה ולהוסיף סלרי, בצל , זרעי פשתן ולערבב היטב. ליצור צורה של קציץ על גבי נייר הייבוש ולייבש 12 שעות.

 

 

 

לאתר של נירה שניידר

השאירו תגובה: