Powered by WP Bannerize

Powered by WP Bannerize

קייל מוקפץ כתוספת לדגנים או לקטניות

מאת: סאלי אלבגלי קריקלר
סלט קייל

מרען וקייצי (לימור בן-יאיר)

מצרכים:

צרור קייל חתוך ללא הגבעול
2 בצלים חתוכים
3 שיני שום גרוסות
חופן פטרוזיליה/כוסברה
3 פטריות שמפיניון/שיטאקי או כל סוג אחר לפי בחירה
כף שמן זית/שמן קוקוס
כפית חרדל דיזון
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

במחבת (ללא שמן) לאדות בחום את הבצל עד שמתרכך קלות, להוסיף שמן זית, שום ופטריות ולהמשיך להקפיץ כ- 5 דקות, להוסיף את עלי הקייל,  ולהמשיך להקפיץ עד שהירוקים מתרככים אך עדין שומרים על צבע ירוק עז, לקראת סיום לערבב כפית חרדל בחצי כוס מים רותחים לשפוך מעל, לערבב קלות, להוסיף את הפטרוזיליה/כוסברה לתבל ולהגיש.

סאלי אלבגלי- קריקלר

השאירו תגובה: