Powered by WP Bannerize

Powered by WP Bannerize

עוגיות קינמון

מאת: רינה ברינה

המצרכים :

השומן הלבן נלקח מקופסה של קרם קוקוס (שמים את הקופסה של קרם הקוקוס במקרר ל-24  שעות, כדי להפריד בין השומן והנוזלים. משתמשים רק בחלק של השומן).
2 כפות טחינה
200 גר' (1 כוס) סוכר חום כהה
כף קינמון
280 גרם קמח כוסמין או קמח מלא
כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

• מערבבים את קרם הקוקוס, הטחינה, הסוכר והקינמון.
• מנפים את הקמח ומוסיפים אותו יחד עם אבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמקבלים בצק אחיד. מומלץ לערבב כמה שפחות, כדי לקבל בצק טוב ופריך.
• מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה כמה שיותר דק.
• חותכים עם גלגלת פיצה לריבועים/מלבנים או כל צורה אחרת. אפשר גם לקרוץ עם חותכני עוגיות.
• אופים ב-180 מעלות כ- 12 דקות, 
מקררים ושומרים בקופסה אטומה.

השאירו תגובה: