Powered by WP Bannerize

Powered by WP Bannerize

סלט תרד מנצח

מאת: ליה שומרון פנדר

 

חומרים:

 

שקית עלי תרד (300 גרם) – עדיף בייבי תרד
1/2 חבילה של נבטי סויה
בצל סגול קטן חתוך לרצועות
1 תפוח ירוק (מזן גרנד סמיט) חתוך לפרוסות דקות
חופן פקאנים שנקלו קלות בטמפרטורה נמוכה
חופן חמוציות מיובשות (ממותקות במייפל או ברכז תפוחים)

לרוטב:

 

1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס שמן סובין אורז או שמן קנולה
1 שום כתוש
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 כף חרדל
1 כף דבש
1 כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים את כל החומרים של הרוטב בסיר קטן (או בפינג’ן). מחממים תוך כדי בחישה כ – 5 דקות, מסירים מהאש ומצננים מעט.
2. מערבבים בקערה את התרד, נבטי הסויה, הבצל הסגול והתפוחים.
3. שופכים מעל את הרוטב (זהירות לא לשים יותר מדי רוטב, להוסיף תמיד אפשר) ומערבבים.
4. בסמוך להגשה, לפזר מעל את הפקאנים והחמוציות.

השאירו תגובה: