bari14_Fly
Thymoquin_Fly

סלט כרובית, נבטוטים, חמוציות וטופו

מאת: הגר שפר
זמן קריאה: < 1 דקה
שילוב מנצח של כרובית וחמוציות בסלט קיץ פריך וקליל

צילום: אופיר שפר

himalayaKrem_IN

2 מנות

המצרכים

1 כוס נבטוטים

¼ כרובית

½ כוס חמוציות

1/3 טופו – 100 ג'

מלח ופלפל

2 כפות שמן זית

2 כפות מייפל

מיץ מ-½ לימון

אופן ההכנה

שוטפים את הנבטוטים ואת הכרובית ומייבשים.

קוצצים את הכרובית והטופו במעבד מזון או בעזרת פומפייה.

בקערה גדולה מערבבים את הכרובית והטופו עם החמוציות והנבטוטים.

מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את שמן הזית, המייפל והלימון ומערבבים היטב את הסלט.

אפשר לחלק ל-2 מנות לארוחת ערב או לאכול את כל המנה כארוחת צהריים.

מתוך הספר "פשוט לאכול בריא" מאת הגר שפר, הוצאות פוקוס

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו