supherb_Fly
Thymoquin_Fly

סופר-בלנדר BLENDTEC לאנשים שרוצים את הטוב ביותר

ההבדל בין הרמות וטיב הבלנדרים עשוי להיות משמעותי, החל מהאפשרויות: שייקים עם קרח בדקה, גלידה בדקה וחצי ומרק רותח ב 3 דקות. אבל המהפכה האמתית נמצאת דווקא ב"טוויסטר"

סופר-בלנדר BLENDTEC

PassoverFocus_IN

ת מי שמשתמש בבלנדר על בסיס כמעט יומיומי, לא צריך לשכנע בהבדל בין בלנדר ממוצע למעולה. ההבדל בין הרמות וטיב הבלנדרים עשוי להיות משמעותי, החל מהאפשרויות: שייקים עם קרח בדקה, גלידה בדקה וחצי ומרק רותח ב 3 דקות. אבל המהפכה האמתית נמצאת דווקא ב"טוויסטר" – כד עם פטנט לא פחות מגאוני המאפשר הכנת ממרחים, גלידות או הכנת טחינה גולמית משומשום ב-15 שניות עד חצי דקה!

חובבי הבישול הביתי והמקצועי מבינים כבר מזמן שבלנדר מקצועי הוא הרבה יותר ממכשיר חשמלי שנועד לטחון פירות, ירקות, אגוזים, קרח וכד' או לספק לנו שייק טעם ובריא. בלנדר מקצועי נדרש לערבב, לטחון, להקציף, לקצוץ ולמעשה מחליף לא מעט מכשירים בהכנות לבישול ואפיה.

חברת OIG  מביאה את BLENTEC  – הבשורה החדשה בתחום הבלנדרים המקצועיים!

בלנדר מתקדם וחדשני, עם פטנטים המהווים פריצת דרך טכנולוגית.

כדי להבין את החדשנות הטכנולוגית המאפיינת את מוצרי בלנדטק, חובה להכיר את טום דיקסון הממציא והיזם העומד מאחורי הפטנטים וההמצאות אשר שינו את שוק הבלנדרים בעולם. חלקכם מכירים אותו ודאי מסדרת הסרטונים הויראליים שהפיק במהלכם חשף את עוצמתו של המערבל שמסוגל להגיע למהירות של עד 300 קמ"ש ולהפוך את מכשיר ה-IPHONE שלכם לערימה של אבק שחור.

לאחרונה נערכה מסיבת עיתונאים בה השיקה חברת OIG את דגמי BLENDTEC לשימוש ביתי, ואירחה את טום דיקסון ממציא ומייסד בלנדטק. במהלך האירוע הדגים טום טחינות שונות להדגמת עוצמת הבלנדר, שיתף באתגרים היומיומיים אשר מניעים את החדשנות והפטנטים הרבים הקיימים במוצרים (צלע חמישית WILDSIDE, מבנה הסכין, מבנה המנוע ועוד) וצפה בשף ניר לוי מדגים מתכונים מתחום הרופוד בבלנדר ובכד הטוויסטר הייחודי של בלנדטק.

מה הופך בלנדרים של BLENDTEC לטובים ביותר?

יותר ערכים תזונתיים – לבלנדר של בלנטק יש מנוע ULTRA HIGH SPEED שנחשב  למנוע החזק ביותר בתעשייה. מנוע זה מאפשר טחינה ביתית בדיוק באותה עוצמה ואיכות של מסעדה או עמדת שייקים מקצועית. המנוע יכול לטחון חומרים קשים כמו קרח, פירות קפואים, ירקות וכו' למרקם חלק לחלוטין.

עוצמת הכוח הגבוהה של בלנדר בלנדטק, מאפשרת לנו לקבל את הערכים התזונתיים המכסימליים מהמזון שעובד, כולל מירקות עליים כדוגמת תרד, חסה, קייל וכד'. כזכור ירקות עליים מכילים רכיבים תזונתיים המאוחסנים בתאי הצמח, כנראה כסוג של מנגנון הגנה הנועד להגן עליהם מפני רעבונם של בעלי החיים. לכן, כדי לשחרר את הרכיבים הללו מתאי הצמח, חשוב לפרק את הדפנות שלהם. לעיסה כשלעצמה לא תמיד מספקת, אבל שימוש בבלנדר איכותי ורב עוצמה, בהחלט עושה את ההבדל.

יותר מהר – בלנדרים של בלנדטק מצוידים במנוע מקצועי וחזק, סכינים חזקות, ומבנה כד בעל פטנט ייחודי (צלע חמישית WILDSIDEE) המושך את המזון אל הסכינים לטחינה אפקטיבית ויעילה יותר.

הסכין – בניגוד לבלנדרים המתגאים בלהבים חדים אשר מתכהים עם הזמן, מצויד בלנדטק בלהב עבה וכהה אשר עושה שימוש בעוצמת המנוע לטחינת קרח, פירות קפואים או טחינת דגנים וקטניות יבשים לקמח. הסכין שומרת על עוצמת הטחינה לאורך זמן משום שאינו מתכהה.

הצלע החמישית WILDSIDE – פטנט ייחודי של טום דיקסון מייסד בלנדטק, אשר שוברת את הטחינה המעגלית, ו"זורקת" את הרכיבים שוב ושוב למרכז הסכין. מייצר טחינה איכותית יותר, ללא צורך בדוחס.

התוצאה היא טחינה למרקם חלק ואיכותי במחצית הזמן. ואין ספק שמרקם  טוב עושה את ההבדל בין מזון מעורר תיאבון לכזה שפחות.

יותר תוכניות – הבלנדר של בלנדטק מגיע עם תוכנות אוטומטיות מובנות. לכל פונקציה יש כפתור משלה: להכנת שייק, למרק, לגלידה, למיץ וכיו"ב. בנוסף, תמיד קיימת אופציה לבחור טחינה בדרגות עוצמה משתנות.

יותר חכם – בבלנדטק חשבו על כל הפרטים הקטנים – השימוש בפאנל דיגיטלי מוודא שהבלנדר של בלנדטק יפסיק לפעול כאשר המזון יהיה מוכן. המכשיר מגיע עם תצוגה מוארת שמציינת את הזמן שנותר עד לסיום כל תכנית ותוכנית.

יותר אפשרויות – אם אתם מגבילים את השימוש בבלנדר לצורך הכנת שייקים וסמודיס, אתם עשויים להחמיץ את מגוון האפשרויות שהוא יכול לספק לכם כגון: הכנת מרקים, רטבים, גלידות, גבינות (טבעוניות), ממרחים (חומוס), תחליפי חלב (חלב שקדים למשל), חטיפי אנרגיה ועוד. חובבי הקוסמטיקה יוכלו אפילו להכין גם מסיכות טיפוח לפנים, על בסיס רכיבים טבעיים.

סופר-בלנדר BLENDTEC

סופר-בלנדר BLENDTEC

יותר אחריות – סופר בלנדר של BLENDTEC הוא מוצר אמריקאי המיוצר ומורכב ע"י החברה בארה"ב, לכן הם לא מהססים להעניק 8 שנות אחריות!
זוהי תקופת האחריות הארוכה ביותר הניתנת למוצרים בתחום זה בישראל.

יותר תכנון – העיצוב הקומפקטי של הבלנדר מאפשר לכם ליהנות מיתרונותיו, בלי שיהפוך ל"פיל לבן" במטבח שלכם ויתפוס שטח גדול ממשטח העבודה.

יותר עיצוב – הבלנדר של בלנדטק זמין בשלל גוונים מרהיבים, שמוסיפים צבע וחיים למטבח הביתי שלכם.

יותר בטיחות – הסיוט של כל חובב בלנדרים הוא החשש להיפצע עקב שימוש במכשיר. הבלנדר של בלנדטק מבוסס על להבים בטיחותיים, עשויים יציקת פלדה, שנחשבים עד 80% עבים יותר ופי 100 חזקים יותר מלהבי בלנדרים אחרים.

יתרון נוסף של הלהבים הוא העובדה שאינם חדים, מה שהופך את המכשיר לבטיחותי וקל יותר לתפעול וניקוי וגם עמיד לאורך זמן.

יותר נקי – מבוסס על חלקים פשוטים לתפעול וניקוי, ובעל תכנית ניקוי עצמי שהופכת את חווית השימוש והניקיון בו לפשוטה וקלה יותר.

יותר טכנולוגיה – טום דיקסון וחברת בלנדטק מחזיקים בפטנטים ייחודיים רבים, ביניהם: כד בעל צלע נוספת המכונה WILD SIDEE, פאנל מגע, מכסה ייחודי, מבנה כד המייצר טכניקת טחינה ייחודית ללא צורך בדוחס, מנגנון ייחודי להשקטת רעשים ועוד.

יותר עמיד – נקודת חולשה של בלנדרים רבים היא נקודת החיבור בין כוח המנוע ללהב, בבלנדר של בלנדטק תמצאו מתאם יצוק מתכת שאינו ניתן לשבירה.

יותר חיסכון – במכשיר אחד תקבלו: מעבד מזון (פוד פרוססור), בלנדר, מכונה להכנת גלידה, מרסק קרח וכד', עמיד לאורך שנים ואינו נשחק במהירות.

בלנדרים של בלנדטק משווקים בארץ בארבעה דגמים, בהתאם לצורך ולתקציב:
https://lp.oig.co.il/blendtecEW

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו