Powered by WP Bannerize

Powered by WP Bannerize

נתח "סלמון"

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן

נתח סלמון

6- 8 מנות
2 כוסות שקדים מושרים 8 – 12 שעות
2 גזרים גדולים
1/2 כוס בצל סגול קצוץ
11/2 כוס סלרי קצוץ
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
1/4 כוס מיץ לימון סחוט
1 כף אצות ים ארמה
כף רוטב סויה ( של לימה)
מלח ים אנטלנטי או מלח מן ההימליה
1/2 כוס מיץ גזר

 

לטחון במעבד מזון שקדים ובצל, להניח בקערה גדולה.
להוסיף סלרי, פטרוזיליה, בצל ירוק, מיץ לימון, אצות ים, רוטב סויה ומלח ולערבב היטב.
להוסיף מיץ גזר, עד לקבלת המרקם הרצוי.
ליצור צורה של קציץ (loaf).
ניתן לשמור במקרר ליומיים שלושה.

 

 

 

לאתר של נירה שניידר

השאירו תגובה: