Powered by WP Bannerize

Powered by WP Bannerize

מרק גזר וג'ינג'ר

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן

מרק גזר וג'ינג'ר

(3 מנות)

11/2 כוסות גזר קצוץ לקוביות קטנות
1 כף מיסו לבן
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 שן שום
2 כוסות מים

 

הכנה:

להניח 3/4 כוס גזר בקערה.
לאחד את יתרת הגזר עם יתר המרכיבים בבלנדר ולטחון עד לקבלת מרקם חלק.
לצקת את התוכן על הגזר הקצוץ.

 

מרק סלרי ואבוקדו

(2 מנות)

4 גבעולי סלרי קצוצים
כוס מים
1 אבוקדו קטן
מיץ מלימון אחד
חופן עלי כוסברה קצוצים
מלח ים אטלנטי

הכנה:

להניח את הסלרי הקצוץ בקערה. לאחד אל יתר המרכיבים לבנדר ולטחון עד לקבלת מרקם חלק.
לצקת מעל הסלרי ולהגיש

 

לאתר הבית של נירה

השאירו תגובה: