Powered by WP Bannerize

Powered by WP Bannerize

ממרח חומוס עדשים

מאת: הילה נוה, נטורופתית

מצרכים:

1.5 כוסות של עדשים כתומות מונבטות

3 כפות גדושות של טחינה גולמית (רצוי מונבטת ובכבישה קרה)

כפית כמון

כפית פפריקה מתוקה

אופן הכנה:

1. מכסים את העדשים במים 1 ס"מ מעל גובהם.

2. מביאים לרתיחה ומבשלים כרבע שעה.

3. מעבירים את העדשים עם הנוזל למעבד מזון / בלנדר מוסיפים את שאר המרכיבים
וטוחנים. ניתן להוסיף מים בשלב הטחינה לקבלת מרקם רצוי.

השאירו תגובה: